Tomt i huvudet

Nu ska jag berätta hur det kom sig att jag skrev en bok. Det började med att en av mina vänner på Facebook skrev ett inlägg. Hon skrev att hon tänkte sätta sig på ett kafé och skriva på sin roman. Jag blev avundsjuk. Jag önskade att jag också skulle vara ung, sitta på ett kafé och skriva på en roman.

Det där med att vara ung gick ju inte. Men vad skulle boken handla om? Inga idéer dök upp i mitt huvud. Åren gick. Då och då funderade jag på den där romanen utan att få något uppslag till vad jag skulle skriva. Men så en dag… (Forts. nästa vecka)

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: