Teddy i tropikerna

”Teddy” var en söndagsserie som jag gjorde åt Bulls Presstjänst för att de skulle sälja den till tidningar. Första äventyret utspelade sig på Sri Lanka, där jag varit på semester många gånger. När jag jobbade med ”Abba story” fick jag besked av Bulls att de sålt ”Teddy” till tidningar i Sverige, Danmark och Finland. Första äventyret var klart, men för att inte komma i tidsnöd när serien skulle fortsätta tog jag hjälp med manus av en gammal kompis från tiden på konstskola. Efter Sri Lanka besökte huvudpersonen Teddy Grönland, Skottland och Grekland.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: