Svårt med namn

Efter att ha skickat manuset till förlag i juli 2019 dröjde det bara två veckor innan jag fick abstinensbesvär. Jag var tvungen återvända till datorn och manuskriptet. Väl där upptäckte jag många missar med karaktärernas namn. Jag har alltid haft svårt att komma ihåg namn, jag minns hur människor ser ut men inte vad de heter. Därför hade jag skapat jag ett nytt dokument där jag skrev upp alla namn eftersom de dök upp i manuset. Tyvärr hade jag inte kollat i det dokumentet tillräckligt ofta när jag skrivit manuset. Jag hittade dessutom en del andra korrfel och jag kom på förbättringar som kunde göras i berättelsen.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: