Kontrakt

I januari 2020 fick jag mejl från Ekström & Garay att de vill ge ut min bok. Efter att ha kollat med Författarförbundet att allt som ska finnas i ett kontrakt var med skrev jag på kontraktet i februari. Fick besked från förlaget att jag skulle tilldelas en av deras redaktörer, som skulle kontakta mig inom två månader. Under tiden som jag väntade gick jag igenom manuset igen. Jag fick ett tips i tidningen Skriva att leta upp ord som inte behöver finnas med i texten. Till exempel orden ju, lite, nog, mycket, väldigt, plötsligt, när och väl. Det var skrämmande många ”ju” i manuset. Strök eller skrev om där inte orden behövdes.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: