Redaktören hör av sig

17 april mejlade Johan W Åkesson och talade om att han blir ansvarig redaktör för min bok. Han talade om att boken är planerad av ges ut våren 2021. När jag svarade att jag är så fruktansvärt gammal att jag borde få förtur gentemot yngre författare som ska ges ut svarade han att boksläppet är preliminärt och kan bli något tidigare. Under tiden jag väntar på att han ska få tid att läsa mitt manus bad han mig att gå igenom manuset igen. Jag svarade att det hade jag redan gjort medan jag väntade på att han skulle höra av sig. Han föreslog då en del andra saker jag kunde syssla med under tiden.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: