Lyssnade på manuset

Redaktör Johan föreslog att jag skulle skriva en baksidestext och en text till bakre fliken samt en presentation av mig själv för förlagets hemsida. Jag skulle också kunna ta fram foton till presentationen samt fundera på hur omslaget borde se ut. Texterna mejlade jag till Johan efter några dagar. Jag är med i gruppen ”Författare på Facebook”. Där läste jag ett tips att lyssna på manuset i Word. Det gjorde jag. En entonig röst läste upp det jag skrivit. Det tog lång tid och jag orkade bara lyssna på ett par kapitel per dag, men jag hittade faktiskt ett antal korrfel.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: