Knepigt med bilder

Texterna där jag ska presenteras på förlagets författarsida och på bakre fliken var alltså klara. Men det behövdes bilder till dem. Jag letade upp mitt gamla kamerastativ och tog med hjälp av självutlösare en bild på mig framför en bokhylla. Till fliken ville jag ha en bild där jag var tillsammans med Tarzan och Vira. Jag satte upp kamerastativet på tomten. Sa till hundarna att stanna kvar. Jag gick fram till kameran, ställde in skärpan och tryckte på självutlösaren. Tio sekunder hade jag på mig att komma på plats. När jag tittade ner stod Vira vid mina fötter och Tarzan var på väg till mig. Jag försökte att få dem med mig tillbaka dit där vi skulle vara. Det gick inte. Tredje gången jag försökte lyckades jag få dem att komma på plats inom tio sekunder. Jag ser galen ut på bilden, men det får duga så länge. Se bilderna på Författare

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: