Nu ska en formgivare jobba med min bok

Jovanna Mendes på förlaget har mejlat mig att hon ska stå för formgivningen av omslaget och inlagan till boken. Nu har jag skickat två förslag på omslag och baksidor samt alla andra filer som behövs till henne. Det blev tio bilagor och jag fick använda Google Drive för nästan alla var för tunga för att kunna mejlas. En av de lätta filerna är ett foto som jag tagit och använt för att rama in teckningen på omslaget med grönska. Jag har klippt, klistrat in och skarvat ihop för att få till det. Till och med spegelvänt vissa bitar.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: