Nu är det roliga slut

Under fyra års tid har jag jobbat med mitt manus. Fantiserat, skrivit, skrivit om, tagit bort, lagt till, bytt mördare tre gånger, korrigerat felaktigheter i texten, jobbat tillsammans med redaktör och förbättrat texten ytterligare. Jag hade också mängder med idéer på omslag. Inget av dem tyckte jag var bra, tills jag en dag började teckna ett själv. Jag lade till fler detaljer och version 20 blev det färdiga omslaget. Omslaget köpte förlagets formgivare rakt av, så jag har som sista jobb fått inrikta mig på att hitta saker att korrigera i inlagan.

Men nu är det roliga slut. Jag har godkänt inlaga, bokomslag, rygg, baksida och flikar. Nu blir det förlaget som tar över resten av jobbet med att få ut boken.

Jag får ägna mig åt att städa här hemma och annat tråkigt.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: