Författarens tack

Första klass i Handens folkskola 1952. Fröken Joelsson längst bak, jag trea från vänster i mittenraden.

Längst bak i min bok finns ett Tack från författaren. Det börjar med ”Först och främst ett stort tack till fröken Joelsson, som lärde mig att läsa och skriva. Hon var min lärare i första klass i Handens folkskola.” Fröken Joelsson är en av få i Tacket som fortfarande lever. Hon måste vara i 90-årsåldern nu. Att hon lever och är i full hälsa fick jag reda på av hennes dotter i dag. Naturligtvis ska jag skicka ett signerat ex av boken till henne när den släpps.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: