E-bok på gång

I väntan på att den tryckta boken ska ges ut roade jag mig med att försöka göra en e-bok. Jag laddade hem en testversion av InDesign. Med hjälp av en kurs på Moderskeppet försökte jag göra en EPUB-fil av mitt manus. Efter att ha misslyckats totalt de första gångerna lyckades jag till slut få till en fil som gick att öppna i Adobe Digital Editions. Den var full av fel. Efter att ha analyserat vad felaktigheterna berodde på kunde jag till slut göra en EPUB-fil som i stort sett såg bra ut. Några missar i början bara. De kunde jag inte rätta till eftersom testperioden på InDesign var slut. Jag insåg att det behövs proffs för att göra en tillräckligt bra e-bok. Jag kontaktade Ekström & Garay som ger ut den tryckta boken. De ska nu även ge ut Galna greven och mordet på Svanberga slott som e-bok. Jag vet inte när e-boken släpps, har inte fått en tidsplan än.

Vill du ha ett signerat ex av den tryckta boken? Glöm inte i så fall att förhandsboka. Gå till https://kjellekeberg.com/signerad-bok-2/

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: