Boken finns nu på förlagets hemsida

Min bok finns nu med bland ”Kommande utgivningar” på Ekström & Garays hemsida. En boksida har skapats och en författarsida. Författarsidan är inte utlagd än, men det går att klicka på mitt namn för att komma till den.

När jag tittade på sidorna i går såg jag en hel del felaktigheter som behövde korrigeras. Jag mejlade min redaktör. I morse svarade han, bad om ursäkt och skrev att sidorna rättats till. Så nu ser de bra ut.

Vill du ha ett signerat ex av den tryckta boken? Glöm inte i så fall att förhandsboka. Snart lämnar boken tryckeriet. Gå till https://kjellekeberg.com/signerad-bok-2/

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: