På gång nästa vecka

Nästa vecka skickar Ekström & Garay så många böcker jag vill ha till mig. Jag har också beställt presentpåsar från Postnord. När allt kommit är det dags att signera böckerna och sända iväg dem. Förlaget skickar också ut pressreleaser och recensionsexemplar nästa vecka.

Saga Egmont vill ge ut Galna greven och mordet på Svanberga slott som ljudbok. Ett kontrakt sänds till mig nästa vecka. När jag skrivit under får jag välja bland några av deras uppläsare. Jag antar att ljudboken inte blir klar till boksläppet den 26 mars.

E-boken kommer förmodligen släppas samtidigt som den tryckta boken. Jag väntar på att få se den snart, så jag kan kolla att allt ser bra ut.

Adlibris och Bokus har lagt ut min bok för bevakning. Jag kommer att besöka lokala bokhandeln med en bok och samtidigt köpa en penna för signering. Jag kommer också att skicka en bok till en bokhandel i Norrtälje som brukar ge boktips i gratistidningen Mitt Roslagen. Biblioteket är fortfarande stängt så det kan jag inte besöka än.

I väntan på allt detta ska jag städa läsrummet. Det har blivit ett rum där jag lagt in allt jag inte fått plats med någon annanstans.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: