Fler teckningar

När jag gick på Grundskolan för konstnärlig utbildning 1970-71 drömde jag om att bli tidningstecknare. Under ”Tecknare” har jag nu lagt in några teckningar jag gjorde under den tiden. PS. Du vet väl att du kan följa min blogg och få nytt innehåll direkt till din inkorg. Du behöver inte vara orolig, jag kommer inte att skriva så ofta att du översköljs med mejl.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: