”Abba story” på museum

I mars 1979 hade Nationalmuseum en serieutställning. Några av mina originalteckningar fanns med på utställningen, bland annat första sidan av ”Abba story” som gått i Expressen. Den köpte museet av mig och den finns numera i Moderna museets samlingar. Under utställningen fick jag ett diplom av Svenska serieakademin för att jag textat pratbubblor till serier. Diplomet står numera på en bokhylla i mitt vardagsrum. Jag jobbade mest med att texta seriealbum till serieförlaget Carlsen, men även serietidningar ibland.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: