Sista serien

Min sista publicerade serie som frilanstecknare hette ”Bombi Britt”. Idén kom från författaren Lasse Strömstedt och FIB/Kulturfront ville att jag skulle teckna den. Lasse skulle skriva manus, men det drog ut på tiden så jag skrev manuset själv. Efter tio år som frilanstecknare började jag jobba som sommarvikarie på Expressen. Där blev jag kvar i 25 år.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: