Ny mördare

Naturligtvis kunde jag inte hålla mig borta från manuset under tiden jag väntade på besked från förlagen. Jag var inte helt nöjd med upplösningen så jag skrev en ny… med en annan mördare. Efter tips i en facebook-grupp skaffade jag Scrivener, ett ordbehandlingsprogram speciellt gjort för författare. Där kan man strukturera manuset så att det är lätt att hitta i det. Jag fann en hel del som behövde förbättras. Jag letade upp upprepningar, sådana händelser som inte ledde någonstans samt hittade korrfel. Nu tyckte jag att jag var klar och lade manuset åt sidan och väntade på att förlagen skulle höra av sig.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: