Expressen

1985 började jag jobba som sommarvikarie på Expressens tecknarredaktion. Jag blev kvar på Expressen i 25 år, de första tio åren som tecknare. Tyvärr har jag inte mycket bevarat från den tiden. De teckningar jag gjorde för hand försvann med rörpost ner till reproavdelningen och gick sedan till något arkiv. De jag gjorde på dator sparade jag vid något tillfälle på dvd eller en extern hårddisk. Men jag kan inte hitta dem. Läs mer på Tecknare

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: