Konsten att sälja sin bok

Efter vad jag förstått måste författaren vara aktiv för att sälja sina böcker. Det räcker inte att förlaget gör reklam för boken. De ger ut många böcker och din egen bok riskerar att drunkna i mängden. Jag är en urusel försäljare så jag bestämde mig för att gå en kurs: ”Bygg din författarplattform” av Litterära konsulter. Fyra söndagar online där kursledaren Ann berättade vad man bör göra.

Jag har en privat facebook-sida sedan många år, men behövde en offentlig också. Så jag startade en. Dessutom bör man ha en egen webbplats med blogg. Med viss möda lyckades jag skapa den. Instagram hade jag, men nästan aldrig använt. Gjorde nu om den till företagssida. För att kunna använda datorn till att lägga in bilder och texter på insta letade jag upp Creator Studio. Instagrams hashtaggar gör att jag fått fler följare. Det har bland annat dykt upp okända kvinnor med stora bröst och djupa urringningar som följer mig.

Facebook: https://www.facebook.com/KjellLennartEkeberg/

Instagram: https://www.instagram.com/kjellekeberg45/

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: