För lång titel?

Min redaktör tycker min boktitel är för lång. Max tre fyra ord bör det vara. ”Men det är du som bestämmer”, skriver han. Jag gjorde titeln lång för att den skulle uppmärksammas bland alla korta boktitlar som går in genom ena ögat och ut genom det andra. Se exemplen i min bokhylla. Men jag är osäker på ordet ”mysteriet”. Många barnböcker har det ordet i titeln. Så jag försökte spåna fram korta titlar. Ingen var jag nöjd med och många fanns redan när jag sökte på Adlibris. Så, om jag inte får en snilleblixt, behåller jag den långa och byter ut ”mysteriet” mot ”mordet”. Läs mer om mitt manus på Författare

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: