Feedback

”Galna greven och mordet på Svanberga slott” har nu lektörslästs av redaktör Johan. Han har grundligt gått igenom hela manuset och markerat vad han själv ändrat på, vad som bör strykas, skrivas om eller läggas till av mig. Första gången jag får feedback. Ingen annan har fått läsa och ge synpunkter på manuset tidigare. Det hade bara blivit förvirrande att höra olika åsikter om det.

En ”kill your darling” vill Johan att jag ska ta bort. Jag hade fruktat att det skulle bli fler. Det han vill att jag ska ta bort var roligt att skriva, men jag inser att han har rätt så det ryker. Övrigt som han inte tycker leder berättelsen framåt försvinner också. Det var mest bara utfyllnad av mig. Strykningarna har gjorts. Nu återstår att skriva om och lägga till efter Johans förslag.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: