Väntar på mer korr

I söndags skickade jag tillbaka manuset till redaktör Johan efter att jag strukit, ändrat och skrivit till. Jag fick ett uppmuntrande svarsmejl. Nu blir det en korrvända till för att säkerställa att allt ser bra ut. Jag antar att manuset ska korrekturläsas för att hitta stavfel och grammatiska fel. Efter det tror jag att en formgivare kommer att titta på omslaget. Mycket jobb återstår innan det blir boksläpp. Läs mer om arbetet med mitt bokmanus på Författare

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: