I gott sällskap

Boken finns bredvid H C Andersen bland andra kommande utgivningar hos Ekström & Garay. Jag har också hittat den på Bibliotekstjänsts sajt, så biblioteken kan beställa den därifrån. Jag har mejlat biblioteken i Hallstavik och Norrtälje att boken finns. Bibliotekarien i Hallstavik har svarat och föreslår eventuellt en författarträff på biblioteket när pandemin är över. En bokhandel i Norrtälje tycker jag ska signera böcker hos dem. Jag har svarat att jag hör av mig när jag är vaccinerad. Jag har lämnat min bok till bokhandeln i Hallstavik men inte hört något från dem än. Jag har mejlat och skickat boken till gratistidningen Mitt Roslagen. De verkar intresserade av en intervju.

Jag tycker inte om att stå inför publik och försöka vara trevlig. Skönt att skylla på pandemin än så länge, men jag måste väl ställa upp så småningom för att göra reklam för boken.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: