Ingen releasefest

I dag är det två veckor till bokrelease, men det blir ingen releasefest. Ni som känner mig vet att jag inte gillar att gå på fest. Dessutom är det pandemi där ute och en digital fest känns inte roligt. Jag har varit på Zoom-möten och det var alltid teknikkrångel för deltagarna. Jag föreslår att du i stället köper Galna greven och mordet på Svanberga slott från Adlibris eller Bokus och sätter dig i en skön fåtölj och läser boken.

Du kan också fortfarande köpa ett signerat ex av mig. Jag har några böcker kvar. https://kjellekeberg.com/signerad-bok-2/

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: