Boksläpp

I dag släpptes Galna greven och mordet på Svanberga slott både som tryckt bok och e-bok. Något releaseparty blir det inte men köp gärna boken. Jag har googlat och hittat den hos AdlibrisBokusBokon (bara e-bok), Amazon och Akademibokhandeln bland annat. Jag såg den till och med hos en finsk nätbokhandlare, men den länken tappade jag bort.

Ljudbok är på gång hos Saga Egmont. Jag har fått text med presentation av mig och boken som jag godkänt. Vad jag förstår ska jag också få förslag på nytt omslag till ljudboken. Sedan ska jag få prov på inläsare och få föreslå vem av dem jag vill ha.

Jag har en författarsida och boksida hos Ekström & Garay.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: