Opererades i huvudet

Sent på kvällen den 30 april började jag känna mig konstig i huvudet. Jag försökte ringa sjukvårdsupplysningen men misslyckades. Jag ringde i stället 112. Sen satte jag mig på sängen och försökte ta på mig byxorna. I stället spydde jag på golvet. När ambulanspersonalen kom hade jag fortfarande inte fått på mig byxorna. Jag försökte komma på vad som skulle med. Clara stängde jag in i vardagsrummet. Jag skickade ett sms till min granne.

Ambulansen åkte mot Norrtälje sjukhus. Jag mådde dåligt men personalen lyckades att få mig att inte kräkas. Efter en halvtimme var vi på sjukhuset. Jag undersöktes och måste opereras. Det skulle göras på Karolinska sjukhuset. En dryg timme med ambulansen dit. Efter att vi kom fram blev allt svart för mig. Jag återkommer om vad som hände sedan.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: