Efter operationen

När jag vaknade befann jag mig på intensiven på Karolinska sjukhuset. Jag hade eget rum och en öppen dörr till ett rum där det satt en person och bevakade mig.

Jag hade fått kateter och det var mängder av trevliga människor som intresserade sig för mig. De kom och frågade om jag behövde hjälp med något. Så småningom fattade jag att jag opererats och att jag bara såg på ett öga. Det andra hade svullnat igen.

Efter ett par dagar mådde jag riktigt bra. Det fanns en stor mängd mat att välja på. Kött- fågel- fiskrätter. 4-5 av varje. Mängder av dricka och en lång lista av desserter. Så småningom fick jag lämna intensiven på våning 5 till en vanlig avd på våning 11. Det var tråkigt att lämna mina vänner bland personalen, men jag fick nya vänner.

I fredags tvingades jag byta sjukhus. Jag ska vara på Norrtälje sjukhus fram till jag ska åka hem. Här är det ont om anställda. De har sällan tid att prata med patienter. Det finns bara en maträtt, så man har inget val. I dag sa en läkare att de jobbar på att få hem mig den här veckan.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: