Ljudboken släppt

I dag släpptes Galna greven och mordet på Svanberga slott som ljudbok. Uppläsare är Björn Löfgren. Ljudboken finns bland annat på Storytel

Jag har bara hunnit lyssna på det första kapitlet eftersom jag låg på sjukhus när ljudfilerna skickades till mig. Det låter bra, tycker jag. Nu finns boken som tryckt bok, e-bok och ljudbok. Efter att haft hjärnblödning har mycket blivit förändrat för mig. Jag har hemtjänst och det är folk hos mig nästan varje dag. Det är trevligt men gör att även korta texter som den här blir svåra att skriva.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: