För många namn

Det var alldeles för många namn i mitt manus. Jag markerade alla som kunde strykas, tog bort dem och skrev om. Det gick lättare än jag trodde. Enligt min redaktör kan läsare bara komma ihåg 8-10 namn. Men läsaren behöver ju inte komma ihåg ett namn när det framgår av den omgivande texten vem det är. Det är omöjligt att ha så få namn som 8-10 i mitt manus, nu är i alla fall de som inte behövs borta. Läs mer på Författare

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: