Jobbade med omslaget

Jag jobbade vidare med förslaget på bokomslag. Jag ville ha lite feelgood-känsla över det och la till grönska och en enkel bild av slottet i bakgrunden. Grönskan tog jag från ett eget foto, som jag klippte ut bitar ur. Jag tror inte skarvarna syns på omslaget. Jag gjorde omslaget med fem mm skärsmån och la en vit mask över det som ska skäras bort. Typsnittet laddade jag hem från Adobes extratypsnitt. Skickade förslaget till Johan, som vidarebefordrade det till formgivarna på förlaget. Se omslaget på Författare

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: