reMarkable

För att se bokmanuset på ett nytt sätt kan man skriva ut det på papper. Det har jag inte gjort. Jag använde skrivplattan reMarkable i stället. Sparade manuset som pdf och laddade ner det på skrivplattan där jag kunde göra anteckningar. Jag hittade en del saker jag kunde förbättra.

reMarkable är en dyr, men avdragsgill, skrivplatta som ska ersätta anteckningsblock. Den kan i stort sett bara användas för att skriva på. Eftersom jag tidigare fyllt mängder med anteckningsblock har det varit svårt att hitta vad jag skrivit. Det är lättare nu när jag använder skrivplattan.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: