Pryltokig?

För att skriva ett bokmanus krävs bara papper och penna. Men det underlättar och blir mycket roligare med en massa prylar. Först och främst en dator. Jag har en sex år gammal Asus Republic of Gamers. Det är en stor och tung laptop som man inte gärna tar med sig. Därför köpte jag i vintras en liten bärbar som heter Windows Surface. Eftersom jag sällan är utanför hemmet fungerar den mest som en backup.

En skrivare måste man ha. Helst en som både kan skriva ut, kopiera och scanna. Min gamla skrivare krånglade ofta och färgpatronerna tog snabbt slut. I år bytte jag därför till en Epson med bläckbehållare som man fyller på med flytande bläck. Bläcket räcker väldigt länge.

Det är viktigt att man sitter bra när man jobbar vid datorn. Min gamla kontorsstol gick sönder så jag köpte en ny. Det blev en Paracon Rogue gamingstol. De som spelar datorspel sitter väldigt länge och spelar så jag bestämde mig för att köpa en stol för spelare. Jag ångrar mig inte. Den är väldigt skön att sitta långa stunder i.

Scrollhjulet på min datormus fungerade inte längre så jag tvingades köpa en ny. Det blev en för gamers. Den heter Razor Deathadder.

Skrivplattan reMarkable skrev jag om förra veckan. Ersätter kulspetspenna och anteckningsblock. Lättare att hitta vad jag skrivit på skrivplattan. Läs mer om jobbet med mitt bokmanus på Författare

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: