Word och Photoshop

Jag använder Microsoft Word för att skriva manuset. Tidvis har jag också jobbat med Scrivener för att strukturera upp den text jag skrivit och för att få bättre överblick. Mitt Word är ganska gammalt, men uppdaterat regelbundet. Snart ska jag skicka manuset till min redaktör. Det är ingen brådska, han hinner inte börja läsa det förrän i slutet av november.

Jag hade ett gammalt Photoshop Elements, vilket är en budgetversion av Photoshop. För att göra bokomslaget köpte jag ett mer avancerat Photoshop. När jag väl lärt mig de nya finesserna kunde jag göra ett förslag till omslag. Men jag behövde en bättre bakgrund till gubben som blir mördad så jag köpte Illustrator. Där gjorde jag bakgrunden och kopierade den. Bakgrunden klistrade jag in i Photoshop.

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: