Nytt kapitel

Jag sitter nu och skriver på ett nytt kapitel. Det fanns en episod som hängde i luften i manuset. Antingen skulle jag ta bort den eller skriva ett kapitel till. Eftersom det behöver bli lite fler sidor i boken valde jag det senare. Och det är riktigt roligt att skriva igen efter att jag länge jobbat med redigering av manuset. Det var svårt att komma i gång, men efter att ha lyssnat på dansbandsmusik och tittat på zombiefilmer för att komma i stämning flyter det på bra. Läs mer om jobbet med mitt bokmanus på Författare

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: