Papper och penna

Nu har jag skrivit ut mitt bokmanus på papper. 244 A4-sidor blev det. En sista genomläsning med kulspetspenna i högsta hugg väntar. Sedan ska jag mejla manuset till min redaktör som ska lektörsgranska det. Gott om tid för han har skrivit att han inte kan börja läsa manuset förrän i slutet av november.

När jag läst manuset och gjort de ändringar jag tycker behövs ska jag titta än en gång på omslaget och se vilka förbättringar jag kan göra. Läs mer om jobbet med mitt bokmanus på Författare

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: