Alla blad vända

Jag har läst igenom pappersbunten, skrivit in några förbättringar här och där samt fört in ändringarna i datordokumentet. Nu när sista bladet är vänt är det dags att mejla manuset till redaktör Johan. Jag hoppas han kan föreslå förbättringar. Han kommer att läsa manuset för första gången vilket aldrig jag haft möjlighet att göra. Till skillnad från mig kommer han att kunna se helheten medan jag snöat in på detaljer. Hoppas också att han har samma humor som jag. Nu ska jag ta en titt på omslaget igen. Det var länge sedan jag ägnade tid åt det. Läs mer om jobbet med mitt bokmanus på Författare

Publicerad av kjellekeberg

Författare (snart). Tidigare tecknare och journalist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: